0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Zorg Den Haag

  Luba Zorg Den Haag

  • Maandag 8:00 tot 17:00
  • Dinsdag 8:00 tot 17:00
  • Woensdag 8:00 tot 17:00
  • Donderdag 8:00 tot 17:00
  • Vrijdag 8:00 tot 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Zorg Den Haag kent de helden in de zorg als geen ander. Dagelijks gaan onze gemotiveerde, flexibele en gekwalificeerde krachten in de regio Den Haag aan het werk in de zorg- en welzijnssector. Bijvoorbeeld als helpende, verzorgende, verpleger, pedagogisch medewerker en in ondersteunende functies. Ons ervaren team zorgt standaard voor bijscholingen, controle op diploma's, VOG’s en referentiechecks. Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze zorg vacatures in regio Den Haag

  Ben jij zzp'er in de zorg en wil jij de leukste zzp-opdrachten bij de beste werkgevers bij jou in de buurt?

  Meer over werken als zzp'er in de zorg

  Neem contact op met Luba Zorg Den Haag

  Bezoekadres

  Torenstraat 97
  2513 BP Den Haag

  Vacatures Luba Zorg Den Haag

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Zorg Den Haag

  Charisse van Egmond
  Charisse van Egmond Senior intercedent
  Samantha Kuiper
  Samantha Kuiper Intercedent
  Mallory Karso
  Mallory Karso Planner
  Esther Bennis
  Esther Bennis Planner
  Dominique Struycken
  Dominique Struycken District manager

  De meeste zorg vacatures bij de beste werkgevers in Den Haag Zorg

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste zorg vacatures in Den Haag bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Den Haag Zorg leren je graag kennen! Met 3 zorg-vestigingen in Den Haag, Leiden en Rotterdam is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een zorg vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen zorg vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons zorg uitzendbureau in Den Haag heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse zorg werkgevers in Den Haag Zorg en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een zorg vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Den Haag Zorg

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel zorg bedrijven in Den Haag en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, zzp, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Den Haag Zorg kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons zorg uitzendbureau in Den Haag.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Den Haag Zorg kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder